Скандалната полицайка Симона Радева, която както вече стана ясно е близка на убиеца Георги Семерджиев, възнамерява да съди вътрешния министър Иван Демерджиев за (забележете!) уронване на престижа й.

Тя се е засегнала от думите на вътрешния министър, който заяви, че тя „трудно може да бъде наречена полицай“, както и че „поведението й е несъвместимо със заеманата от нея длъжност“.

Юристи посочват, че Иван Демерджиев не е изчакал приключването на проверките срещу нея, за да прави подобни професионални квалификации. Те отбелязват и факта, че дирекция Вътрешна сигурност все още не се е произнесла за контактите й с криминално проявения Семерджиев.

В този ред на мисли те посочват, че Демерджиев трябва да знае много добре като адвокат, че докато институциите не си свършат работата, не трябва да се произнася. Именно прибързаното му говорене дава на Радева основание да заведе дело в Административния съд, което има голяма вероятност да спечели. Тя е заявила същото си намерение и за медиите, които повдигнаха завесата около личния й живот.

Припомняме, че срещу Симона Радева бе образувано дисциплинарно производство със заповед на директора на СДВР от 8 юли и бе отстранена от работа за два месеца. 
Източник: lupa.bg

Не е за вярване! Скандалната полицайка Симона Радева съди Иван Демерджиев заради…