Митака ще пее на концерта на Пайнер!

Много са неизестните около спектакълът "Планета" на 18", който ще събере на една сцена три поколения изпълнители утре, 3 декември. По традиция шоуто се закрива от най-личната звезда на фирма "Пайнер", а късмета тази година се пада на Емануела. [caption id="attachment_611693" align="aligncenter" width="300"]Пайнер И Митака ще се изяви на концерта на Пайнер[/caption] Именно тя ще бъде "черешката на тортата" в концерта в зала "Колодрума", а първоначално бе съобщено, че старт на купона ще даде Мария.

По-късно се появи информация в Инстаграм профила на Ивана, че нейният кръщелник Ванката ще открие концерта, дали Ивана ще участва обаче все още не е ясно.

Скандали белязаха събитието тази година! След като другите дами от тежката артилерия - Преслава, Галена и Емилия отказаха участие, после стана ясно, че Фики, Джена, Деси Слава и Малина също режат продуцента си. Говори се, че много от тях са на етап преподписване на договорите, но това още не се е случило. Преслава пък си имала доста сериозни пререкания с шефа на компанията, твърдят източници близки до чалга империята Пайнер. Припомнете си, че между звездите на компанията винаги е имало жестока борба коя да излезе последна на ведомствените концерти. Тази чест сега се падна на Емануела, която ще изпее най-новата си песен именно от сцената в Пловдив. Тази година музикалната телевизия навършва пълнолетие, затова дава път на младите таланти да се изявят. 2019 г. се оказа благодатна за старта на новите звезди на Митко Пайнера и затова голяма част от тях ще стъпят за първи път на голямата сцена.

Очевидно заради малкия брой на звездите и ниската популярност на сукалчетата в компанията за участие е извикан и Кристиан Кирилов - познат като Митака от "София ден и нощ".

След като се ожени за чалгаджийката Джулия двамата пуснаха дуетна песен, която се оказа пълен провал. Въпреки това явно двамата не се отказват и ще изтормозят и с присъствието си и публиката на концерта в зала "Колодрума". Наред с Денис Теофиков и Емрах Стораро, за изява пред многохилядна публика ще се появят Малката, Ариа, Данина, Лидия, Десита и др.

Разбира се няма да мине и без утвърдените изпълнители като Илиян, Борис Дали, Галин, Цветелина Янева, Анелия, Теди Александрова, Милко Калайджиев, Яница и др.

Предполага се, че участие ще вземат и певци, които не са от Пайнер, като например Алисия, която има нов дует с Емрах. Очаква се и появата на Тони Стораро, който да отсрами сина си Фики, който гастролира в Америка в момента. Източник: lifeonline.bg