Мнозина не могат да повярват какво се случва с Лена Бориславова.

Всички се чудят дали става въпрос за някакъв вид смирение или пък е ударила дъното. А може би просто търси разнообразие… Знае ли човек?

Факт е, че след сътресенията в редиците на ПП, а очевидно и лични такива, Бориславова загърби тотално Кирил Петков. Тя дори не го удостоила с покана за рождения си ден, който отбелязала на 8 октомври.

По повод навлизането си в Христова възраст, Лена Бориславова си подари разходка в етнографски комплекс „Етъра“ край Габрово. След това нагостила близките, с които била на разходка с традиционни български гозби. Заложила основно на кебапчета. Очевидно, след като изпадна в немилост от политическия живот у нас и вече няма подкрепата на Кирил Петков не може да си позволи шампанско за няколкостотин лева, черен хайвер и отбрани ястия.

Покрай любовните й саги с Кирил Петков, личният живот на Лена Бориславова също пострада сериозно. От месеци насам тя вече не размахва годежния пръстен, за когото твърдеше, че е от Мирослав Иванов. За разлика от нея той отново взе дейно участие в кампанията на ПП и се уреди с депутатско място. 

След края на изборите той дори шеговито заяви, че все още вярва на Петков и застава зад гърба му.
Източник: retro.bg

Не е за вярване какво се случва с Лена Бориславова