Скандалната чалга звезда Диона, която преди няколко месеца бе заловена да шофира с положителна проба за наркотици, бе реабилитирана от bTV.

 

Зоркото око на зрителите на „Дендинг старс“ я забеляза на първия ред в публиката на шоуто миналия вторник. Тя се бе настанила до съпругата на един от участниците – Атанас Месечков, който танцува с д-р Неделя Щонова. Точно, когато камерата улови чалгаджийката, той бе седнал до половинката си, а режисьорът реши да включи кадъра в предаването, което се излъчва на живо.

 

Бдителните зрители веднага щракнаха тв екраните си, след което побързаха да разпространят фотоса в социалните мрежи, специално ограждайки лицето на певицата.

„Защо това същество е на първия ред? Давате ли си сметка, че по този начин оправдавате постъпката й?“, заваляха въпросите от втрещени зрители към bTV.

 

Разбира се, съвсем очаквано от медията не дадоха отговор във връзка с този скандал, който остана в сянка след изненадващата целувка на сцената между Емрах Стораро и партньорката му Веси.

Източник: Уикенд