Вижте подробности за ВИП двойката Салич-Цацаров

Първа за за това, че има нов мъж до себе си намекна тв новинарката Ани Салич. Всъщност тя не намекна, а направо демонстрира сияен вид на ухажвана и обичана жена, което накара колегите й да правят предположение с кого всъщност се среща. Истината се оказа изненадваща, както за журналистическата гилдия, така и в юридическата колегия, че дори и в политическата сфера.

Разкритието направи самата Али Салич, която първо сподели на колегите си, че отскоро се среща с интересен за нея мъж, а преди седмица обяви и името му. Обект на нейните чувства е не кой да е, а висшият магистрат Сотир Цацаров – бивш главен прокурор и председател на Корупционната комисия.

Двамата се запознали преди няколко месеца от общи познати и искрите бавно, но сигурно разпалили огън помежду им. Заживели заедно през януари, тази година, като единственото препятствие било, че Сотир Цацаров бил още женен. Той обаче уведомил съпругата си за новия обект на чувствата си и в момента, според Салич, е в процедура на развод. Тв журналистката пък отдавна е в отбора на свободните жени след развода си със с мъжа си Бранко Салич.

52-годишната Ани Салич вече е представила Цацаров на двете си деца – Лазар, който е на 21 години, и тийнейджърката Хана. Сотир Цацаров бил забелязван вече да паркира джипа си пред къщата на новинарката в село Рударци. Тя също пренощувала у любимия си в жилището му столичния квартал „Бъкстон“. Очаква се до края на годината Ани да стане официално новата г-жа Цацарова.

Най-новата светска двойка Сотир Цацаров и Ани Салич признаха за отношенията си
Салич и Цацаров ще сключват официален брак

Източник: „Уикенд“