След дълго време на активна работа, синоптичката Натали Трифонова най-после се наслаждава на заслужен отпуск. Компания й правят Ивайло Везенков - водещият на новините по bTV и Димитър Тасев - спортният журналист, който неотдавна обяви своето сгодяване. Възниква въпросът дали между Трифонова и Везенков съществуват интимни отношения.

Нейните близки споделят, че те са просто приятели и често разпускат заедно. Блондинката е много обичана от колегите си и поддържа топли отношения с тях. Най-близка на сърцето й е водещата Виктория Готева, която наскоро сключи брак с Евгени Димитров-Маестрото.

Натали Трифонова на море с Везенков: Заедно ли са двамата? ВИДЕО

Дългокраката блондинка рядко има възможност да си почине, тъй като освен да представя времето, тя води и предаването "Култ". Отпускарският месец обаче тя най-после успява да си осигури свободно време, тъй като телевизията се подготвя за новия активен сезон.

Натали Трифонова на море с Везенков: Заедно ли са двамата? ВИДЕО - Снимка 2

Освен това, изключителните и стилни тоалети, характерни за нея, отново привлякоха вниманието и нажежиха социалните мрежи. Не може да се отрече, че русата красавица привлича особено мъжкото внимание.

Нейният старт в телевизията започва съвсем случайно. Забелязват я незабавно след появата й там, а звездата й започва да сияе във вече несъществуващата TV7. Тя първо води времето и предаване за кино, култура и шоубизнес. След това bTV я кани да се присъедини към техния екип, като заема позицията на Станислава Цалова, която излиза в майчинство.

Източник: blitz.bg