Надежда Вишева се появи в студиото на „Преди обед” в ужасен вид. Финалистката от романтичното шоу явно е побързала да се подложи на процедури за разкрасяване след неуспешния финал. Само, че резултатът бе повече от покъртителен.

Само няколко минути по-късно след гостуването й в бтВ профилът й в Инстаграм бе залят от негативни коментари на фенове. И то само заради ужасния начин  по който изглежда в момента.

Зрителите пишат:”Нани, не мога да те позная, а беше мила и голяма красавица! Кой ти стори това нещо на лицето, не приличаш на себе си!Съди ги тия некадърници”, възмущават се  многобройните й фенове.

Нани явно е прекалила с процедурите и филърите. Изглежда подута , а лицето й е загубило нежното си излъчване и прилича на сюнгер. Устните  й не могат да се затворят от прекален хиалурон. А очите й са се смалили и зашили заради множеството отоци.

Явно блондинката не е търсил такъв ефект, но се е получил обратен. Надежда Вишева днес изглеждаше поне с 10 години по-възрастна, от колкото е.

Така, че изводът какъв е пластичният  хирург не може да ви помогне да се отървете от комплексите си , коментират в социалната мрежа фенове. и цъкат с език ...

Източник:Хотарена.бг