Наскоро Милица Гладнишка сподели, че личният й опит с депутати й е оставил доста горчив привкус. Оказва се, че актрисата е била завличана многократно от народните представители в родния парламент. Това й се случвало редовно преди да стане известна, тъй като си изкарвала хляба като сервитьорка.

 

В предаването „Кой да знае?“ преди няколко дни, тя сподели, че много от клиентите драсвали, без да си платят сметката като най-често това били милите народни представители. Милица разкри, че работила в популярно заведение в близост до парламента и разбираемо голяма част от клиентите й били народни представители. Бъдещата звезда им носела чинно менютата и им сервирала поръчките като същевременно им пеела, тъй като в заведението работили пеещи сервитьорки. Често пъти обаче й се налагало сама да плаща сметките им.

Тя си спомня, че пиели по едно кафе и си тръгвали, без да ги забележи. Народните представители си били изработили стратегия да гледат кога персоналът е най-разсеян и напускали незабелязано заведението, без да си платят сметката. С цялата си наглост след броени дни отново се връщали, без дори да им мигне окото, а и номерът им отново минавал.

 

Обикновено бъдещата актриса успявала да покрие депутатските сметки с бакшишите от чужденци, пред които залагала на чар, усмивка и най-вече на забележителното си деколте. Винаги, щом видела чужденец, тръгвала с гърдите напред, за да му предложи специалитетите на заведението. Номерът й често минавал и те й оставяли достатъчно пари, че да стигнат и за нея и за неплатените сметки.

 

Милица не спомена имена и не уточни от кои парламентарни групи са били наглите депутати, нито пък от кой парламент. С времето обаче запомнила най-големите тарикати и започнала да ги следи зорко, за да не могат да й избягат отново. В крайна сметка успяла да ги вкара в релси, но минали няколко месеца, докато това се случи.

 

След преживяното от онези години й е останал навикът да следи за всевъзможни на пръв поглед незначителни подробности, което й помага и в „Кой да знае?“. Не е изключено демонстрирания от нея аналитичен ум да е тренират именно в гладните сервитьорски години.

Източник: Уикенд