По-малката дъщеря на бившият външен министър от кабинета Костов Нина завърши архитектура в италианския град Милано. Където остана и гради кариерата си. Девойката скоро мина и под венчило като се врече във вечна вярност на избраника си, който е от немски произход, но във вените му тече индийска кръв. А булката вече се представя с фамилията Фон Руп.

Семейство Нейнски с булката и зетя

Майката на булката пазеше в секретност луксозното събитие покрай бракосъчетанието на второто си дете, но ние попаднахме на снимки от грандиозната сватба.

Биологичният й баща води Нина към олтара

Лично митрополит Антоний извършил бракосъчетанието на влюбените, а приемът за 200 гости се състоял в президентската резиденция на морето „Евксиноград”.

Където поканените били нагостени с  5-степенно меню и изискани напитки. Присъстващите били посрещнати на  специално изградени за целта шатри с маси и столове, а за забавлението имало специален дансинг. На който тържеството продължило до сутринта.

Хубавото Наде едва сдържа сълзите си

Впечатление направила булчинската рокля на Нина, която била от фина дантела на известен  дизайнер. До олтара я отвел биологичният й баща Камен, който е първи съпруг на Хубавото Наде, но  бил поканен на сватбата.

Тъщата Надежда също била в изключително елегантна рокля, но едва успявала да сдържи сълзите си от връхлетелите я емоции, че й последното й момиче става омъжена жена.

Надежда Нейнски има една внучка Алина от по-голямата си дъщеря, която е омъжена за виден кардиохирург. Но  булката Нина все още не е зарадвала майка си с внук или внучка. За нея казват, че била по- амбициозна в професията си архитект и все още нямала намерение да бърза с майчинството.

Източник: ПИК