След като наскоро се разнесе мълвата, че Тита е отслабнала до неузнаваемост, истината лъсна. Оказва се, че от известно време брюнетката тренира кикбокс, чрез който несъмнено е успяла да стопи няколко килограма. На живо обаче тя далеч не е толкоз кльощава, колкото на снимките си в социалните мрежи.

 

Певицата се изяви на няколко предизборни концерта, където истината излезе наяве. Христина Христова, както е истинското й име, все още има заоблени и апетитни форми, и е доста далеч от анорексичното тяло, което непрекъснато показва в социалните мрежи.

 

На живо Тита далеч не изглежда толкоз вталена като на снимките

 

Вероятно си спомняте, че Тита имаше период, в който бе ударила 75 килограма и бе доста едра, след което леко се втали. Не може обаче да се отрече, че през последната година успя да свали още килограми. Феновете й обаче отдават вталяването на проблемната й връзка с ММА боеца Недко Николов, с когото се събираха и разделяха многократно. Дори се стигна дотам, че той я преби, а тя му прости, след което обаче се разделиха окончателно и към днешна дата Христина изглежда щастлива.

 

На живо Тита далеч не изглежда толкоз вталена като на снимките - Снимка 2

Тя обаче държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите, защото вярва в максимата, че щастието обича тишината. И допълва, че човек трябва да влиза под прожекторите само когато има какво да заяви, покаже, да се похвали, а не просто да се появява току-така, за да философства.

 

Последователите й я определят като доста секси и са категорични, че не е нужно да се вталява допълнително посредством фотошопа.

Източник: Уикенд