Моника Белучи сама заряза съпруга си заради руски олигархМоника Белучи горчиво се кае заради решението си да зареже френския актьор

Моника Белучи е съсипана от развода си с Венсан Касел. Това разкри самата актриса, която се раздели с половинката си след 14 години брак. Очевидно обаче крахът на отношенията между двамата се отразява доста зле на една от най-красивите жени в света, която призна, че горчиво съжалява за случилото се.

[caption id="attachment_433523" align="alignright" width="300"]Моника Белучи и Венсан Касел Моника Белучи и Венсан Касел[/caption]

Любопитното е, че именно Моника Белучи е тази, която поиска развод от Венсан Каслел през 2013 година. А причина за решението й беше връзката с руски олигарх, заради когото звездата реши да разтрогне брака си. Изглежда обаче, почти две години след решението си, Моника Белучи е започнала да преосмисля случилото се. И да съжалява.

В интервю за френската медия "Пари мач" красавицата разкри, че се чувства буквално като прегазена от влак и все още не може да се съвземе от раздялата. За която тя поема цялата вина, научиха от Hotarena.net. Въпреки развода си обаче двойката е запазила добрите си отношения и помежду им няма никаква омраза.

Двамата са си поделили по равно и грижите за двете им дъщерички, плод на любовта им. Припомняме ви, че Венсан Касел и Моника Белучи бяха заедно в продължение на цели 18 години. От 1999 година пък двамата бяха и семейство. Бракът им продължи 14 години - до развода им през 2013 година.

Актьорите бяха сочени за една от най-стабилните двойки в света на шоубизнеса, затова и новината за развода им буквално взриви медиите и хвърли в смут хилядите им фенове. Освен любимци на публиката, двамата бяха и сред най-красивите звездни двойки в света на киното и шоубизнеса.