Димитър Зоров , председателят на Асоциацията на българските млекопроизводители е в центъра на вниманието поради сигнал за картелно споразумение между големите хранителни вериги и босовете на млечните продукти. Зоров често се установява в Халкидики, най-вече в своята къща в Касандра. Според информация от запознати, баровецът е известен сред повечето местни жители. Той продължава да търгува със сирена и кашкавали със спорно качество докато хвърля пачки наляво и надясно.

Млякото скъпо ли ви е? Кашкаваленият бос Димитър Зоров мята пачки в Халкидики, взе си скъпарско BMW X7 за 230 000 лв.

На 11-ти август, Димитър Зоров присъства на концерта на известния гръцки певец Никос Вертис в Калитея, Касандра като ВИП гост. Той беше сред множество българи, но изпъкваше сред тях. Зоров освен, че е популярен в региона дълги години се изживява на звезда. Този звезден статус не пречи на зевзеците да споделят, че млякото му може да е рядко, но за сметка на това сиренето  му пък хич го няма.

Млякото скъпо ли ви е? Кашкаваленият бос Димитър Зоров мята пачки в Халкидики, взе си скъпарско BMW X7 за 230 000 лв. - Снимка 2

Много наблюдатели забелязват, че Зоров не е бил в компания на Димитър Порожанов, близък приятел и бивш ръководител на Държавния фонд "Земеделие". Обикновено двамата си пътуват по Гърция заедно и някои предполагат, че имат дори "интимна връзка".

Други споделят за „превземане“ на чужда земя в близост до къщата на Зоров в Пефкохори. Той я е превърнал в овощна градина, където отглежда краставички, домати, чесън и лук, с цел да намали разходите си за зарзават в Гърция.

Явно бизнесът на Зоров върви добре, тъй като се е сдобил с нов луксозен джип BMW Х7. Този автомобил, струващ около 120 000 евро, е доказателство за финансовия му успех.

Източник: narod.bg