Брендо санкционира Митьо Очите

Двама от най-известните босове от родния ъндърграунд - Брендо и Митьо Очите си обявиха война. Из мафиотските среди през последните няколко дни се коментира единствено това.

Босът от Лозенец, който всъщност е родом от Тополовград, е бесен на несебърското страшилище, както наричат Митьо Очите. Брендо е санкционирал мафиота заради издънка на хората му. Въпреки, че босът от Несебър няма вина за случилото се, Банев потърсил сметка от него.

Брендо е бесен затова, че Очите посегна на най-печелившите обекти в курорта, където той единствен господар. Босът от Тополовград притежава най-луксозния комплекс в Лозенец. От няколко години той и съпругата му Моника въртят хотелския комплекс "Оазис".

Морското бижу на известната фамилия е същинско съкровище. Там почиват единствено богаташи и резервациите се правят по няколко месеца предварително, тъй като в разгара на сезона няма свободни места.

Аверите на Митьо Очите удари приближени на Брендо. Мафиотът побеснял и решил да потърси сметка от него.

В случая босът от Несебър няма никаква вина, тъй като дори не знаел какви ги вършат аверите зад гърба му. Запознати коментират, че приближените му просто са се възползвали от неговото име, за да постигнат целите си, пише ПИК.

[caption id="attachment_454843" align="alignright" width="300"]Брендо Брендо и Митьо Очите в люта война[/caption]

От друга страна Брендо не го интересува кой стои зад всичко това. Той знае, че това са хората на Митьо Очите и затова потърсил сметка от него. Побеснелият мафиот глобил несебърлията с 400 000 лева. Според него точно толкова възлизат загубите на аверите му заради своеволията на неговите хора.

Едва ли сумата е проблем за Митьо Очите. Откакто излезе от затвора богатството му се увеличи. Замогналият се мафиот започва мащабен проект. За следващото лято той ще се сдобие с още един лъскав хотел на Северния плаж в Несебър.

Бутиковото бижу ще се превърне в истински хит по родното Черноморие и негови клиенти ще бъдат единствено руски и български олигарси.