Топ народната представителка от ГЕРБ Славена Точева, която стана известна с рекордния си брой преференции на изборите за 49-то НС заедно с Дидо Дънката блокира центъра на Варна, сподели очевидец.

Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и бившия митничар Дидо Дънката с 15 бодигарда блокираха центъра на Варна (СНИМКИ)

Преди няколко дни двойката се отби на разточителен обяд в центъра на морската столица, където бяха зорко охранявани от 15 здрави момчета. Любопитното е, че двойно по-малко бодигардове охраняват президента и премиера.

Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и бившия митничар Дидо Дънката с 15 бодигарда блокираха центъра на Варна (СНИМКИ) - Снимка 2

Явно жената на сочения за наркобос Милен Райков – Мушо, намиращ се в затвора в Испания и митничарят със спорно минало Дидо Дънката са по-важни от държавния елит.

Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и бившия митничар Дидо Дънката с 15 бодигарда блокираха центъра на Варна (СНИМКИ) - Снимка 3

Красавицата от ГЕРБ явно сложи в джоба целия харем „Мата Хари“, а също и е любимата депутатка на сочения за сенчест бизнесмен Дидо Дънката.

Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и бившия митничар Дидо Дънката с 15 бодигарда блокираха центъра на Варна (СНИМКИ) - Снимка 4

Във Варна с говори, че именно дълбокият джоб на бившия митничар и настоящ бизнесмен е причината за огромния брой преференции за Славена. Засуканата хубавица отвя топ гербаджии, като Красен Кралев и Костадин Ангелов, наричан Коце Ботокса.

МВР започна проверка след изборите, за да установи има ли нарушение на законодателството във връзка с броя преференции. Търси се манипулация на вота.

Гербаджийската красавица спечели 10 155 преференции, а водачът на листат Даниел Митов успя да вземе едва 4 339, което е повече от 2.3 пъти в полза на Точева. Красен Кралев „се сдоби“ с едва 2 996 лични преференции.

Източник: narod.bg