Мис България 2014 за пореден път породи съмнения за непочтеност след като името на победителката изтече предварителноМис България 2014 вече е определена от журито, въпреки вота на зрителите

Мис България 2014 вече е избрана! За поредна година конкурсът за най-красива българка предизвиква редица съмнения и скандали, след като се появи информация, че титлата е нагласена. Според хора от екипа, които се грижат за подготовката на шоуто тази година, победителката ще е Габриела Чонина от Пловдив.

[caption id="attachment_432020" align="alignleft" width="300"]Мис България 2014 ще е пловдивчанката Габриела Мис България 2014 ще е пловдивчанката Габриела[/caption]

Журито, в чийто състав влизат шефката на Визаж Евгения Калканджиева, Мис България 2012 Габриела Василева и модната шефка Ирина Папазова вече е взело решение да присъди короната на най-красивата българка на 18-годишната пловдивчанка. Която, по думите им, единствена притежавала всички необходими качества, за да стане Мис България 2014.

Този избор рязко се разминава с желанието на зрителите, видяха от hotarena.net. На сайта на конкурса вече е обявено гласуване, в което онлайн потребителите могат да посочат своята фаворитка за короната. Феновете могат да избират между 16-те финалистки, а до момента убедителната фаворитка на хората е бургазлийката Паулина Вълчева.

Журито обаче няма никакво намерение да се съобрази с мнението на феновете. Най-вече защото Габриела бие по доста показатели Паулина, а както знаете в света на модата и миските си има строги изисквания за височина и мерки.

Така например спряганата за бъдещата Мис България 2014 Габриела е висока 177 см или с цели 6 сантиметра по-висока от съперничката си от Бургас, която е "едва" 171 см. Което обаче за манекенските стандарти е малки, коментират запознати.

Но това далеч не е всичко. Ако се вярва на слуховете, Чонина от три години има връзка с богаташ, който бил готов на всичко, за да я зарадва. Дори и да й купи короната на най-красивата българка.