Първата изгонена от Фермата – учителката Милена Стефанова, направи шокиращи разкрития за продуцента и водещ Андрей Арнаудов.

 

За никого не е тайна, че той е по-сприхавият от двамата с Иван, но и думите на Милена не само, че го потвърдиха, а наистина оставиха всички без думи.

След като си събра багажа от фермата, учителката заяви на всеослушание "Андрей е кисел и е като скумрия."

 

Тя бе първата, която напусна стопанството още в първия ден, след като прекрачи прага му.

Въпреки това очевидно времето, прекарано там й е било напълно достатъчно, за да разбере, че Андрей стои по-встрани от нещата и е по-скучен, както самата тя се изрази.

В същото време думите й за другия продуцент и водещ на предаването – Иван Христов, бяха доста по-ласкави. Тя подчерта, че той е по-добрият от двамата.

 

Припомняме, че Иван пък хвърли в шок не само участниците, а и зрителите на предаването с признанието, което направи. Той разкри, че двамата със съпругата му Ирина имат проблеми в леглото и дори разигра случката.

 

От направените от него разкрития става ясно, че напоследък е започнал да хърка много силно, което пък смущава съня на половинката му Ирина. Тя често пъти го удря и бута, за да спре, а когато Иван се събуди му казва, че не е виновен. В този ред на мисли той недоумява защо тогава му причинява всичко това.

Източник: lupa.bg

Милена Стефанова от „Фермата“ с шокиращи разкрития за Андрей