Мика Стоичкова и бившият й ще са съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър

Дъщерята на Христо Стоичков – Мика Стоичкова, която преди дни отлетя за Маями, ще се завърне съвсем скоро в България, за да влезе в Къщата на ВИП Брадър – съобщава „България днес”. „Цялата дандания около заминаването й за чужбина и слуховете, че окончателно напуска страната ни, е добре скалъпен пиар” – разказва пред изданието човек от екипа на риалити формата. Причина за приповдигнатото настроение на продуцентите от ВИП Брадър са финализираните преговори с уж бившето гадже на Мика Стоичкова – актьора Иво Аръков, който също ще прекрачи прага на Къщата през септември.

[caption id="attachment_419680" align="alignleft" width="300"]Мика Стоичкова Иво Аръков Мика Стоичкова и Иво от времето, когато бяха заедно[/caption]

„Около тези двамата ще се върти до голяма степен сценарият през новия сезон на шоуто. Двамата се оказаха доста хитри и започнаха да приковават вниманието на хората към себе си, след като обявиха, че се разделят. Е, време е да осребрят с хонорари тази раздяла” – коментират от продуцентския екип на ВИП Брадър. Мика Стоичкова заминала нарочно за Щатите, за да може изненадата от влизането й в Къщата през есента да е ооще по-голяма. Футболната щерка се издаде сама на няколко пъти, като качи снимки във Фейсбук с други хора от екипа на шоуто. Новият ВИП Брадър ще е издържан в стилистиката на соца – време, в което нито Мика Стоичкова, нито Иво Аръков са живели – коментират фенове на шоуто. Ще се възродят ли чувствата им в Къщата, ето това ще е основната интрига в шоуто през този сезон.