Михаил Преображенски посочва, че състоянието на биосферата се нормализира

Топ астрологът Михаил Преображенски направи доста обнадеждаваща прогноза за настоящата седмица.

Той вещае, че дните до четвъртък включително ще бъдат изпълнени със спокойствие и приятни емоции, допълвайки, че напрегнатият период под влияние на планетите вече е към края си. Михаил Преображенски посочва, че състоянието на биосферата вече се е нормализирало и промяната се усеща. Астрологът предвещава, че през следващите няколко дни конфронтацията между хората и различните организации ще започне да намалява и някои дори ще усетят необходимост да седнат на масата за преговори.

[caption id="attachment_418141" align="alignright" width="300"]Михаил Преображенски посочва, че състоянието на биосферата се нормализира Михаил Преображенски посочва, че състоянието на биосферата се нормализира[/caption]

Михаил Преображенски посочва, че дните до четвъртък ще бъдат изключително благоприятни и за международни споразумения и допълва, че именно сега е моментът да бъде сложен край на военните конфликти. Руският феномен предполага, че по всяка вероятност преговорите ще бъдат проведени при закрити врата. Той определя като най-благоприятни дни през настоящата седмица сряда и втората половина на четвъртък и петък. Периодът ще бъде много подходящ за разработване на нови финансови и инвестиционни стратегии, стартиране на крупни проекти и бизнес комуникация.

Михаил Преображенски посочва пред Рro-gnosis.ru., че в петък вечер състоянието на биосферата ще започне отново да се влошава. Той определя последните дни от седмицата като благоприятни в романтичен план, както и за партньорство, но подчертава, че не са изслючени спорове за разпределянето на средства и домакинските задължения. През уикенда представителите на Лъв, Скорпион, Телец и Водолей вероятно ще почувстват умора и раздразнителност. Михаил Преображенски предупреждава всички онези, които имат здравословни проблеми да проявят особено внимание към здравето си в събота вечер и в неделя, тъй като през тези дни са възможни магнитни бури.

В заключение топ астрологът посочва, че сутрешните часове в сряда ще са особено неблагоприятни за представителите на зодиите Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, а петък и събота за представителите на Рак, Везни, Овен и Козирог. Петък ще е особен благоприятен за Дева, Телец, Риби и Скорпион, пише Блиц.