Вероятно и до вас е стигнала новината за изгонването на Михаил Билалов от „Стани богат“, както и че към момента bTV му търси заместник.

Изненадващо за зрителите той се появи в друго шоу, но не като гост, а заемайки мястото на водещия. Онези от вас, които са гледали "Шоуто на Цитиридис" вече се досещат, че той се появи именно там.

Причината за появата му бе неговото решение да задоволи любопитството на почитателите на „Стани богат“ около случващото се и да разкрие цялата истина за това.
След като Билалов зае мястото на водещия, на Цитиридис не му остана нищо друго, освен да се настани на диванчето, на което обикновено посреща гостите си.

Цитиридис бързо се примири и отбеляза, че изобщо няма да спори дори. Билалов на свой ред обаче бързо реши ситуацията с извинението, че е бил на работа в друго предаване и по навик сяда на мястото на водещия. Гъркът побърза да върне жеста на колегата си като му благодари, че напоследък го е изместил от публикациите в медиите. 
На свой ред Билалов отбеляза, че може да го карат на смени – единият първа, а другият – втора, допълвайки, че няма намерения да коментира, а да се концентрира върху започващата нова поредица от снимки за „Стани богат“. 

По този начин той категорично опроверга появилото се в медиите твърдение, че е напуснал шоуто или пък е бил изгонен. 
Източник: zajenata.bg
 

Михаил Билалов проговори за изгонването му от „Стани богат“ и…