Изминаха 2 месеца от последната публична поява на съпругата на принц Хари Меган. Маркъл се скри след излизането на книгата му  "Spare", която бе обсъдена от цял свят.

Според хора, близки до семейството през това време се случиха много промени с тях: херцогинята видимо отслабна, свали поне 7 килограма от теглото си, а Хари отново  започна да се теши с алкохол. Британският принц често може да се види по местните барове или даже на пейка с бутилка алкохол в ръцете.

Вчера двойката бе забелязана за първи път заедно от много време насам да отива в калифорнийско заведение. Мег носеше кремаво палто, в комбинация с кожен панталон и бе със свободно разпусната коса. Хари обаче не изглеждаше много луксозно, носеше обичайните си дънки, яке и леки мокасини.Въпреки „свободния си живот” принцът изглеждаше прекалено замислен и доста отегчен.

Меган Маркъл отслабна, а Хари започна да пие (Херцозите на заведение за първи път след 2 месеца – Снимки)

Според кралски експерти Меган явно е била разочарована от финансовото състояние на британския наследник.

Меган Маркъл отслабна, а Хари започна да пие (Херцозите на заведение за първи път след 2 месеца – Снимки) - Снимка 2

Меган Маркъл отслабна, а Хари започна да пие (Херцозите на заведение за първи път след 2 месеца – Снимки) - Снимка 3

Том Бауер, кралски писател скоро сподели своите мисли за двойката с хора, близки  до двореца: „Меган остана шокирана от сумата, която бе на разположение на съпруга й. Тя го мислеше за мулти милонер. Оказа се, че той има само 27 милиона, от наследството на майка си Даяна. Това принуди херцогинята да насочи енергията на Хари към печелене на пари.Договорите с Нетфликс и издателството на книгата му подобриха състоянието на Съсекс. Само, че амбицията на херцогинята е несъизмерима с неговите възможности и няма да й осигури охолен живот.