Меган Маркъл, която бе следена под лупа от британците на погребението на кралицата се появи в черен тоалет. Само, че дрехата подозрително  подчерта корема на американката.

За изпращането на Нейно Височество Меган избра рокля, черни ръкавици до лактите и шапка с голяма периферия. Съпругата на принца изглеждаше много стилно в траурния си образ, само опушения й грим се видя на мнозина прекален.

Много повече въпроси обаче предизвика в мрежата леко изпъкналото кормче на американката. Което тя по стар навик тя подчерта с ръце. Експертът по езика на тялото Хесус Енрке Росас написа в Туитър, че стомахчето на бившата актриса изглежда като на бременна жена.

Последователите му веднага коментираха неговите предположения. Освен това се появиха и предположения, че херцогинята за пореден път се опитва да привлече цялото внимание върху себе си. И то по време на траурно събитие.

„Когато нямате търпене погребението на монарха да свърши и се опитвате д съобщите много важна новина.”, „„Поздравления за Хари и Меган, ако това е вярно“, „Те решиха да станат голямо семейство“, коментират потребители в мрежата.

Естествено, Меган все още не е коментирала всичките тези предположения Явно чака да мине време след погребението на кралицата и тогава да обяви официално за предстоящата поява на нов член в семейството.