Меган и Хари едва не се развели преди два месеца. Това твърди една от най-близките приятелки на кралското семейство и биограф - лейди Колийн Кембъл.

 

По думите й, след смъртта на Елизабет Втора напрежението между Меган и Хари е взело връх и двойката е започнала да преосмисля ежедневието и приоритетите си. Двамата дори си наели адвокати, но в крайна сметка взели решение да си дадат шанс и да не бързат с развода. Причините били разногласия във възгледите им за семейството и как ще продължат живота си оттук-нататък.

 

От години се спекулира за брака на Меган и Хари, а самата херцогиня признава, че дори е мислела за самоубийство заради неодобрението, което срещнала в двореца след сватбата. Освен това двамата със съпруга й изживели още по-голям кошмар след като се родил и Арчи.

 

Животът в Калифорния обаче явно също не им е съвсем по вкуса. За Хари цялата тази шумотевица около него и връзките му с двореца е просто бизнес, но за Меган е начин на живот. И докато мнозина се изненадват, че двамата преди упрекваха бащата на Меган - Томас, че е едва ли не престъпник заради решението си да се снима пред пресата как се подготвя за сватбата им, сега толкова открито разкриват лични моменти от собствения си семеен живот.

 

Със сигурност за Хари целия този шум скоро ще стане уморителен, докато Меган го осъзнава и се опитва да капитализира връзките си и да се рекламира, докато е популярна. Херцогинята обаче ясно си дава сметка, че ако остави Хари, ще я сполети съдбата на Сара Фъргюсън и дори по-лошо. Тя едва ли ще получи амнистия и право да се върне в Англия...