Майката на президента Румен Радев бедства вече повече от седмица, а той нехае. Най-шокираща обаче е причината за нехайството му.

 

Оказва се, че Станка Радева като всички останали в хасковското село Славяново е принудена да се съобразява с водния режим, а президентът не си помръдва и пръста даже.

 

Причината за нехайството му се крие в Десислава Радева, която категорично отказва да пусне Радев да замине за провинцията. Според нея по този начин президентският му имидж насред консултациите за правителство ще пострада много сериозно. Освен това за никого не е тайна, че от години в дома на президента командва тъщата му Железа.

 

За никого не е тайна, че Станка Радева и до днес категорично отказва да приеме Десислава за снаха. Тя не може да преглътне факта, че генерал Деси е била любовница на сина й години наред. Както сами се досещате, именно върху нея възрастната жена хвърля вината за разпада на семейството на сина й. майката на Радев продължава да поддържа контакт с бившата й вече снаха Гинка, която е майка на внуците й.

 

Водоноската в Славяново се установява на центъра на селото за по три часа дневно, но местните се жалват, че водата се изчерпва твърде бързо. За последно Радев е виждан в родното си село през лятото.

Източник: lupa.bg

Майката на Румен Радев бедства, а той нехае. Причината за това ще ви шокира!