Мая Манолова нажежи страстите сред мъжката част от колегите си

Червеното острие Мая Манолова предизвика невиждан фурор сред колегите си в парламента. Вече никой не забелязва нито прическата, нито облеклото й. Погледа на народните ни представители е съсредоточен в друго място.

Тема номер едно из кулоарите на парламента е промяната във визията на червената депутатка. Новото деколте на устата блондинка не остана незабелязано от колегите й. Дори Бойко Борисов си позволява все по-често да я закача, научи Хот арена.

Народните представители вече се обзалагат колко кубика си е сложила червената депутатка. Фактът, че любимата му прикова всички погледи към себе си, е причината Ангел Найденов да я ревнува още повече.

Двамата ще се венчаят след няколко месеца. Това стана ясно през  месец април. Тогава двойката се зарече, че ако БСП бие на предстоящите избори в Кюстендил, двамата ще се венчаят след това. Тази година ще се венчае и дъщерята на депутатката, което означава, че в семейството й ще има две сватби.

Червеното острие вече обикаля из бутиците в столицата и се оглежда за сватбена рокля. Шармантната народна представителка мечтае да мине под венчилото с бившия военен министър с червена рокля.

[caption id="attachment_451558" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова сложи силикон[/caption]

Вероятно мечтата й няма да се осъществи, тъй като Ангел Найденов е против подобна помпозност и предпочита по-дискретни цветове. Той посъветвал любимата си да избере семпла рокля в цвят екрю. Въпреки, че е всеизвестен фактът, че във връзката им Мая Манолова е доминиращата фигура, вероятно този път тя ще го послуша, коментират запознати.

Бившият военен министър поставил условие на изгората си, че ако желае да се венчаят, сватбата им ще бъде скромна и без излишна шумотевица.

Той и Мая Манолова имат връзка от няколко години, но най-после се решиха да я узаконят.