Треньорът по бокс Коко Колев е човекът, който открадна Мартина от Слави Трифонов

От няколко месеца Слави Трифонов отново е сам, с разбито сърце, а този път и с доста по-млад от него „баджанак”. Макар да не признава публично за края на връзката си с Мартина Огнянова, с която 4 години бяха неразделни, колегите и близките му отдавна знаят за драматичната раздяла – пише „Уикенд”. От няколко седмици и зрителите на Би Ти Ви пък вече са наясно, че балерината не е част от танцувалния състав на предаването, името й е свалено от финалните надписи на вечерното шоу, тъй като доскоро се твърдеше, че отсъствието й е заради травма. Е, Мартина няма как да се завърне нито във вечерното шоу, нито в сърцето на Слави Трифонов. Не и след грозната, но класическа схема, с която му е изневерявала месеци наред.

[caption id="attachment_431353" align="alignleft" width="300"]Мартина на Слави Трифонов Мартина кръшнала на Слави с боксьор[/caption]

Преди половин година балерината се записва на тренировки по бокс в столичен спортен комплекс, където попада на инструктора Коко Колев. От залата твърдят, че още на първия урок мускулестият младок я е свалил по-бързо, отколкото Кличко Кубрат Пулев. Така месеци наред двамата си правят тайни срещи. Издънката дошла от интимен есемес, който Мартина получила посреднощ. Съобщението било засечено от Дългия и така той възлага на детектив да следи приятелката му. Само за две седмици измамата лъсва. Слави Трифонов е потресен от наглата измяна. Без излишни обяснения Дългия посочил вратата на Мартина и я уволнил от шоуто. Наранен от предателството на варненката, той си взима обратно джипа, който преди това щедро й е подарил. „Това бе невероятен удар от съдбата за Слави Трифонов. Той мислеше, че е открил жената на живота си и дори сериозно обмисляше да имат деца. Миналото лято дори се сгодиха. Сега е наранен и направо съсипан от изневярата” – издават служители на Дългия.