Мартина на Слави най-после проговори

Мартина на Слави разкри пред свои приятелки истината за раздялата й с него. Кръшната балерина споделила пред свои дружки, че първоначално връзката й с шоумен била  като приказка, но за съжаление тя не продължила дълго.

Само няколко месеца след началото на връзката им, маститият продуцент показал истинската същност. Цели 4 години Мартина Огнянов живяла в същински ад. Често скандалите й с Дългия завършвали с физическа саморазправа.

Огорчената Мартина споделила пред свои дружки, че Слави често й посягал. В много случаи единственото й спасение бил тежкият грим. Благодарение на него красивата варненка прикривала синините от лицето си.

Малко преди да се разделят, тя  прекарала няколко дни при майка си. След поредния побой блондинката се прибрала у дома, научи Хот арена. Разтревожената родителка посъветвала щерка си час по-скоро да приключи връзката си с Дългия.

Тогава се случва нещо неочаквано. Мартина среща настоящата си половинка. Между нея и треньорът й по бокс Коко Колев прехвърчат искри още в първия миг.

Въпреки, че той не може да се похвали със завидно финансово състояние, Мартина открила в него това, което винаги й е липсвало при Слави - любов и нежност.

[caption id="attachment_452176" align="alignright" width="375"]Мартина на Слави Мартина на Слави разкри истината за края на връзката им[/caption]

След раздялата със шоумена красавицата често обича да повтаря, че едва сега е разбрала, че щастието не се крие в парите, а в това да имаш любим човек до себе си.

Приятели на Дългия са категорични, че в казаното от нея няма капчица истина. Те не вярват, че Слави е способен да й посегне. Според тях, Мартина лъже, за да оправдае изневярата си.

Както вече стана ясно, връзката им приключи след като шоуменът я хвана с треньора. Той преживя много тежко развръзката между тях. В момента Дългия е щастлив с новата си приятелка, която също се казва Мартина.