Не съм вярвал, че ще го кажа, но ще стискам палци утре Мастагарков да се върне.

Това коментира бизнесменът Мартин от Игри на волята след проведените първи номинации във финалния етап на шоуто. 

Следващите мишени ще бъдат много интересни, закани се той.

След първия съвет в играта се оказа, че в смъртоносна битка влиза Мастагарков. Това отприщи гнева на Мартин. Двамата състезатели седнаха един срещу друг след съвета и бизнесмена разкова от критики приятеля си.

Мартин изби рибата с тези думи към Мастагарков в "Игри на волята"

Сто пъти ти казах, дай да махнем Виолета, защото ти си първия бушон в списъка. Шест пъти ти го казах. Можеше Виолета да я няма въобще тука бе, човек. От две седмици ти го приказвам и не мога да ти го вкарам в главата! Тя не трябва да е тука.

Ти пак постъпи супер тъпо! Грам не мислиш с тая глава, честно ти казвам, брато! Ти имаш възможността да си улесниш играта и не го правиш! Ти все едно не искаш да продължаваш напред! Ти искаш да ти е най-гадно, най-трудно и най-тъпо!, коментира Мартин. 

Ама никой не гласува за Виолета. Трябваше да е мъжка битка това, оправда се Мастагарков. 

Ама като искате мъжка битка, организирайте си. Ама тука сте в Игри на волята и трябва да мислите с тези тикви, дето са ви на главите, брат, коментира Мартин.

Мартин изби рибата с тези думи към Мастагарков в "Игри на волята" - Снимка 2

Да, ама не е мъжко да номинираш Виолета. Единият вика, че иска мъжка битка, другия също казва, че иска мъжка битка и ти какво искаш, да кажа "вие искате, ама аз ще гласувам за Виолета, защото ме е страх да изляза срещу вас двамата". Аз очаквах някой друг да гласува за нея, оправда се Мастагарков. 

Абе ти ако ме беше слушал от началото на игрите, щях да те направя в топ 3 и то с лекота да те вкарам там. Тя играта спи. Тя играта спи, бе човек! Аз без един грош, без нито един съюзник, си правя каквото си искам и можехме да отстраним Виолета в племето на гладиаторите от първия път.

После можехме и на втория път да я отстраним, а ти седиш и я пазиш. И ти казах пет пъти, че в тази ситуация ти ще си бушона, теб ще те отстранят, защото те не играят с теб. Не трябва да има двойка на финала. Тая Виолета досега вече щеше да е забравила, че е участвала в играта, а ти я държиш тука, коментира Марто. 

Пустата ми добрина може би на моменти ме обърква. Искам да излизам чист пред себе си и останалите, но в този етап на играта няма нужда от това. Но ако спечеля тази битка, ще си взема поука, коментира Мастагарков. 

Източник: blitz.bg