44-годишната Мария Илиева няма притеснения да се покаже натюр

Макар на всяко свое участие Мария Илиева да е старателно гримирана – в повечето случаи с тежък макиаж, вкъщи певицата ходи неглиже и дори без капка смут показа кадри от домашната си обстановка. Певицата показва завидно самочувствие и дори споделя с феновете си своите трудности за отслабването след второто си раждане.

Мария Илиева твърди, че има жени, които влизат в перфектна форма след раждането, но тя, уви, не е от тях. На нея й костват доста усилия да отслабне след раждането на дъщеря си София и макар сега да не е в перфектна форма, все пак е отхвърлила голяма част от излишното тегло. Изпълнителката твърди, че в основата на усилията й стои нисковъглехидратният хранителен режим, както и прием на много вода – минимум 2-3 литра на ден. Вталяването въобще не е толкова лесно, но Илиева споделя, че е дисциплинирана и последователна и вече има видими резултати от това.

Мария Илиева не се свени да се покаже без грим
Мария Илиева в домашна обстановка

Въпреки че стана майка сравнително късно – малко преди 40-ата си годишнина, тя не съветва жените да чакат до тази възраст. Мария Илиева споделя, че тя е закъсняла с раждането не заради противоречие с кариерата си, а просто при нея така се стекли обстоятелствата. Сега тя е щастлива с мъжа до себе си Александър Междуречки. Тази любов, разбира се, й дава самочувствието на обичана жена, която няма комплекса да се покаже без грим.

Източник: "Уикенд"