Водещата Мария Игнатова категорично се отказа да съди лидера на Атака

Припомняме, че миналото лято Мария Игнатова беше жестоко обидена от Волен Сидеров. Политикът нарече публично водещата на „Господари на ефира” „проститутка”, а тя се бе заканила да го съди за 100 хил. лева – припомня „Уикенд”.

Оказа се обаче, че такова дело не е заведено и до днес. Мария Игнатова няма да се възползва от правото си да защити доброто си име, отчаяна от бавната ни съдебна система – отбелязва изданието. През миналия юни „Господари на ефира” излъчи комичен репортаж от антиправителствените протести, на които Волен Сидеров е пазен от приближените си с плот на маса върху главата. Клипът обаче роди гневната реакция на политика, който не сдържа нервите си и изригна публично срещу продукцията и основните герои в нея.

[caption id="attachment_412478" align="alignleft" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова вече укроти страстите срещу Сидеров[/caption]

„Долните и подли измекяри от „Господари на ефира” се гаврят с Атака. Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините. Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение” – избухна Сидеров по собствената си телевизия „Алфа”.

„Волен да си пие хапчетата. Думите на човек с неговото реноме не са обида за мен” – твърди към днешна дата Мария Игнатова. Тя е убедена, че едно съдебно дело ще й коства само нерви и средства.