Мария Данаилова настояла Стефан Данаилов да излезе на сцената в нощта на кончината й

Мария Данаилова е издъхнала пред очите на съпруга си Стефан Данаилов. Големият актьор е бил плътно до съпругата си в последните й мигове, разкриват източници от болницата, в която е починала Мария Данаилова.

[caption id="attachment_406481" align="alignright" width="300"]Мария Данаилова е издъхнала пред очите на Стефан Данаилов Мария Данаилова е издъхнала пред очите на Стефан Данаилов[/caption]

Ламбо е бил буквално разтърсен от кончината на любимата си жена, като единственото, което е повтарял, са били думите "Къде е Мария? Няма я Мария...", споделят разтърсените му близки. Във фаталната вечер, Стефан Данаилов е трябвало да излезе на сцената в постановката "Пигмалион" - първата му сценична проява след като преди половин година му откриха онкологично заболяване и той се бореше с него.

Именно съпругата му е тази, която го насърчава да се върне на сцената и да зарадва почитателите си, научиха от БЛИЦ. Самата тя не се чувствала никак добре, но настояла Ламбо да отиде и да не мисли за нея. Когато научава, че любимата му е приета в болницата обаче Данаилов припада, минути преди завесата да се вдигне. Заради това постановката е отменена, а Стефан е откаран в болницата при Мария.

Където до последно държи ръката й...