Мълвата, че Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев, се оказа истина.

 

Журналистката от bTV и бащата на двете й деца не са заедно от близо 2 години. Тогава се появили и първите проблеми в брака им, които с времето се задълбочили и така се стигнало до раздялата.

 

След като куп клюкарски сайтове известиха миналата седмица за разлъката им, Цънцарова потвърди пикантната вест. „Да, не сме заедно с мъжа ми! Не смятам да коментирам личния си живот”, лаконична бе топ репортерката на bTV.

 

Припомняме, че връзката им започва още в гимназията. Като нормално продължение на ученическата им любов, Голев й предложи брак на 30-ия си рожден ден, коленичейки пред нея с диамантен пръстен в ръка, а тя на свой ред сияеща от щастие, отговори утвърдително.

Двойката сключиха брак през 2014 г. в обредния дом на Карлово, а църковния брак – в храм „Св. Богородица“. Купонът пък бе в ресторант „Ловен парк“.

 

Мария Цънцарова призна: Да, разделена съм с мъжа си!

През 2017 г. на бял свят се появи първородният им син Георги, а Костадин се роди 2 години по-късно. Журналистката работеше дори когато бе в напреднала бременност, а от страх колежки от телевизията да не й вземат мястото, си позволи майчинство само по една година и за двете й деца. 

 

Според запознати отношенията им започнали да се изострят още тогава, защото съпругът й бил на мнение, че трябва да остане у дома през цялото майчинство, а не да гони кариера.

Прави впечатление, че от известно време насам журналистката е свалила годежния си пръстен и венчалната халка, които преди носеше редовно.

 

Русата амбиция не се е появявала публично със съпруга си Симо повече от 6 години. Това е и една от причините, поради които още през миналата година тръгна мълвата, че отношенията им, са доста обтегнати.

 

Предполага се, че причината за развода е фактът, че Цънцарова се е фокусирала основно върху работата и е загърбила семейството си. Тя дори нямала намерение да прави раздялата си публично достояние, но както винаги – нищо не остава скрито. Към днешна дата бившите съпрузи дори не се следват в социалните мрежи.

 

Така и не става ясно как са поделили грижите около наследниците им, но най-вероятно за тях се грижи дребната журналистка. За сметка на това през почивните дни дечурлигата често са при баща си.

 

Тъй като Симо винаги е странял от публичност, за него се знае само, че развива бизнес в компютърните технологии. Собственик е на фирма, предлагаща разработка на уебсайтове, софтуери и други подобни услуги. В продължение на години компанията вървяла нагоре, но през последните години печалбите не били задоволителни.

 

От близкото им обкръжение издават, че Симо много се дразнел, когато бил представян като „мъжът на Цънцарова“, защото той също имал собствена кариера. Вероятно постоянната заетост на журналистката и огромната й популярност, също са оказали негативно влияние на общия им път.

 

Към днешна дата Цънцарова е сама и няма желание да се впуска в нова връзка. Не става ясно обаче какво е положението при доскорошния й съпруг. Мълвата носи, че от известно време той живее с доста по-млада от него жена.

Източник: Уикенд