Минало е едва малко повече от месец, откакто Мария Бакалова се залюби със сина на олимпийската шампионка Мария Гроздева – Валери и вече е била представена на бъдещата си свекърва. Според мълвата двете много са си допаднали.

 

Евентуалната бъдеща снаха и свекървата са адашки. До неотдавна Гроздева не бе виждала на живо Мария Бакалова. Заради експресното развитие на Валери с филмовата звезда, той решил, че е време да я запознае със семейството си в първия удобен момент като по този начин я е превърнал в част от семейството.

 

Мария Бакалова влезе официално в семейството на Валери

В София влюбената двойка била поканена на ревю по повод 8 март, а на подиума дефилира Мария Гроздева. Успоредно с това излезе и снимка на шампионката, за която тя позира заедно със сина си, приятелката му и непознат младеж, за когото се твърди, че е фризьор.

Мълвата носи, че двете Марии станали дружки в рамките на няколко дни.

 

След ревюто влюбените огласиха в ефира на Нова тв, че връзката им е стартирала по време на работни ангажименти. Те съобщиха за връзката си навръх 14 февруари и от тогава не спират да пускат снимки, на които са заедно. От тях става ясно, че след Солун, са се отбили във Велинград и са се забавлявали в местен бар, в който участие е имала фолк дивата Емануела. За Тодоровден пък са яздили заедно коне.

 

За огромно съжаление обаче в съвсем скоро време на влюбената двойка ще им се наложи да се разделят заради ангажимент на Бакалова в Будапеща, а след това и в Канада, а накрая и в Луизиана. Както е известно, графикът й е запълнен за години напред, което налага за момента да поддържат с Валери връзка от разстояние.

Източник: Уикенд