Мариана Векилска направи намек в ефир

Мариана Векилска втрещи зрителите с намека, който направи в ефир. Мълвата, че е бременна, се потвърди от коментара й в ефир. Тя заяви, че си е намислила желание, което след шест месеца ще стане ясно дали ще се сбъдне.

Колеги на Мариана Векилска са убедени, че тя е бременна. Тв водещата така и не успя да смъкне килограмите след раждането на второто си дете. Синът й вече е на десет години, но тя не успя да си върне предишните мерки.

И докато преди години по Марияна Векилска въздишаха дори и политици, то в момента тя не блести с перфектни форми.

Именно на факта, че отново е напълняла се дължат слуховете, че е бременна. Според колежките на Векилска бременността й е в третия месец и до края на годината тя ще стане майка за трети път.

[caption id="attachment_446275" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска е бременна[/caption]

Това потвърждава и казаното от нея, че желанието й ще се сбъдне до шест месеца.

Самата Мариана не крие, че мечтае отдавна за трето дете. Според нея 41 години е идеалната възраст за една жена да стане майка за трети път, пише Хот арена.

Въпреки, че упорито се носи слух, че бракът на журналистката със Симеон Колев, е пред разпад. Тв водещата отрича тези слухове и новината за бебето потвърждава казаното от нея.

Векилска вече има син от Симеон. Тя е майка на и на момиче, което има от първия си брак. Двадесет годишната щерка на Марияна Векилска в момента е студентка.

Въпреки голямата разлика, която ще имат и трите й деца, тв водещата е убедена, че това е най-подходящият момент да стане майка.

Преди няколко месеца работата й в бТВ беше заложена на карта. Но явно журналистката е успяла да намери компромисен вариант с работодателите си. Както вече стана ясно, тя е получила ултиматум, че ако не отслабне, ще се раздели с работата си на тв водеща.