Категорична е, че докато сме с този манталитет нещата няма да се подобрят

След толкова години в публичното пространство, мнозина видяха Мариана Векилска да побеснее до такава степен, че да си изпусне нервите.

Думите, които тя изрече режат като истински бръснач.

Мариана Векилска побесня и…

Бившият кадър на новините се включи на живо от профила си в социалната мрежа Фейсбук. Тя показа разтърсваща гледка и то не от къде да е, а от пъпа на София. Според нея, подобно нещо би погнусило всеки нормален човек.

Случката е от разходката на домашния любимец на Мариана Векилска. Докато разхождала кучето си, тя се натъкнала на ужасяваща гледка на тротоара. Става въпрос за следите (изпражненията), оставени от друго куче.

Собственикът на въпросния домашен любимец обаче не е счел за нужно да почисти след него.

Мариана Векилска отбелязва, че напоследък този проблем в София става все по-голям. Тя разкрива, че пред всеки блок там има поне по един такъв недобросъвестен собственик на пухкавите животни. Тя обаче бърза да подчертае, че домашните любимци нямат вина за това, че са попаднали на неправилния човек.

Векилска отбелязва, че подобна постъпка може да сътвори само прост човек. Тя недоумява как е възможно да оставят „ако като от кон след себе си“, след което да отидат и спокойно да се изпънат у дома си.

Категорична е, че нещата няма да се подобрят, докато сме с този манталитет. Заключава, че подобно нещо е не само възмутително и гадно, а направо ужасяващо.

Източник: show.blitz.bg