Людмил Киров май се е зарекъл да занули "Рилски спортист", негодуват феновете. Откакто дойде в Самоков, треньорът преобърна отбора на Рилски спортист с главата надолу. Заставайки начело на самоковци, той безмилостно налага морално изхабени футболисти, в залеза на спортната си кариера.

С тях той е работил през годините, някога наистина е постигал успехи, но днес отказва да се съобрази с простата биология, че вече са попрезрели, натежали и отдавна приключили с активния футбол. За сметка на старите кранти, Киров неглижира момчетата от Самоков, както и играчи, доказали се в отбора.

В същото време се носят слухове, че много дългогодишни играчи продължават да излизат на терена с неизплатени заплати за няколко месеца и биват лъгани постоянно от своя треньор.

Чистката в Рилски спортист продължава, за да не бъдат изплащани висящите задължения на някои от освободените футболисти. Логично и посещаемостта на мачовете на Рилецо спадна спрямо миналия сезон, когато футболистите играеха с огромно желание и хъс, като един сплотен отбор.

Всичко това допринася за нажежаване на футболната обстановка в Самоков, негодуват футболните фенове.
Източник: crimesbg.com

Людмил Киров гони публиката от мачовете на Рилски спортист

Людмил Киров гони публиката от мачовете на Рилски спортист - Снимка 2