Странно е как с такива бойни единици ще спасява страната от катастрофата

Породиха се сериозни съмнения, че партията на бившия служебен премиер Стефан Янев изобщо някога ще стигне до избори, без оглед на това кога ще са те.

И сега следва да разкрием причината за бъркотията в партията му. Тя се казва Ралица Симеонова – бившият шеф на кабинета му, докато беше служебен премиер. Запознати издават, че тя е тази, която е иззела партийното ръководство.

Любовницата на Стефан Янев му се качи на главата

Но това далеч не е най-пикантната част от проблемите около партията на Стефан Янев. Припомняме, че преди време се понесе мълвата, че Ралица Симеонова е негова любовница. Странното е, че нито един от двамата не отрече тази информация.

Не може обаче да не отбележим, че метресата му се оказа напълно лоялна – тя си тръгна с него, след като му бе поискана оставката покрай изказването му за войната в Украйна.

Към днешна дата Симеонова не само изгражда, а и ръководи с пълен замах партията на Янев, носеща гръмкото име „Български възход“.

Ще ви разкрием само малка част от фаловете в партията, а вие сами си направете сметка за какво става въпрос. Така например била планирана сбирка на съмишлениците, която трябвало да се проведе на 25 май в Монтана. Посред нощите обаче се появява съобщение във Фейсбук, което ги информира, че срещата се отлага.

Симпатизантите на партията не крият разочарованието си. Те споделят, че очаквали да се видят със Стефан Янев и да поговорят, а се оказало, че решаващата дума всъщност е на любовницата му. Мнозина се запитаха къде се е изгубила военната му дисциплина и как точно възнамерява да извади страната от националната катастрофа с бойна единица като Симеонова.

Източник: Уикенд