Любо Пенев беше засечен на интимна вечеря с бившата си Даниела Серданова

Бившият футболист Любо Пенев прекара няколко часа в опасна близост с бившата си съпруга Даниела Серданова.

Миналата събота двамата бяха засечени на интимна вечеря. Бившата двойка избра крайпътно заведение в близост до столицата, вместо някои от шумните ресторанти. Вероятно двамата са искали срещата им да остане незабелязана от любопитните погледи на околните.

Бившият национал прекара няколко час в задушевни разговори с очарователната Даниела Серданова, което породи слуховете, че двамата са се събрали отново.

Запознати отричат това и твърдят, че поводът за срещата им е бил друг. Двамата се срещнали, за да обсъдят бъдещето на сина им. 16-годишният младеж ще постъпи в елитна школа по тенис в САЩ.

Разходите по обучението му са непосилни за Даниела Серданова. Преди няколко години бизнесдамата загуби лиценза си за марката Манго и в момента води дела.

Не по-добро е финансовото състояние и на бившия й съпруг. Любо Пенев е безработен и на практика в момента няма никакви доходи, научи Хот арена.

Бившият треньор има по-малък син от красивата Кристина. Той се събра с нея след като Даниела Серданова го заряза.

[caption id="attachment_451898" align="alignright" width="300"]Любо Пенев Любо Пенев отново се среща с Даниела Серданова[/caption]

Русокосата Кристина е била сгодена за Васил Илиев. По онова време тя работела като танцьорка в столичните клубове. Тогава се запознала в висаджията и любовта между тя пламнала. След като напуснал съпругата си, мафиотът се сгодил за Кристина. Но до сватба така и не се стигнало, тъй като висаджията беше убит.

Тогава Любо Пенев се заел с нелеката задача да утешава красавицата. Неусетно между тях пламнала любов. Двамата има син на 11 години и живеят в луксозно имение в квартал Бояна. От уважение към паметта на Васил Илиев, Любо Пенев не й предлага брак.