Любо Нейков е на път да изгуби работата си заради излишните килограми

Именитият актьор Любо Нейков стана за резил.

Наднорменото тегло на Любо Нейков му създава все повече проблеми. Актьорът не спира да дебелее, а нарастващите му килограми му пречат и в работата, ожалват го негови колеги от театъра.

Неотдавна Любо Нейков преживял истински резил по време на една от репетициите на постановката на Големанов, с която ще направи турне из страната през летния сезон.

[caption id="attachment_413431" align="alignright" width="300"]Любо Нейков е на път да изгуби работата си заради излишните килограми Любо Нейков е на път да изгуби работата си заради излишните килограми[/caption]

Участие в турнето ще вземат и колегите му Елена Петрова, Стефан Рядков, Силвия Лулчева и забележете – музикантът от „Шоуто на Слави” – Йордан Йончев-Гъмзата. Любо Нейков успя да „открадне” музиканта, който ще свири на спектаклите в Пловдив и Бургас в началото на следващия месец.

Участието на самия Любо Нейков в спектакъла обаче се оказа под въпрос, тъй като актьорът няма сценични костюми, с които да играе. От последния път, в който е играл с тези костюми, той е натрупал още доста излишни килограми и дрехите за постановката на Големанов вече не са му по мярка. От екипа на формация „Мелпомена”, която прави спектакъла издават, че единственият сценичен костюм, който му става е пижамата, но разбира се няма как да играе целия спектакъл облечен в нея. В крайна сметка Любо Нейков бил принуден да организира спешно ушиването на нови костюми за сцената, които да са му по мярка.

Шиенето им ще е за негова сметка. Само така Любо Нейков ще успее да спаси представлението, билетите, за което отдавна са разпродадени, пише pik.bg. Медици отдавна предупреждават Любо Нейков, че трябва да обърне сериозно внимание на килограмите си, тъй като в противен случай може да се превърне в поредната жертва на инфаркт или инсулт. Очевидно обаче актьорът не се е стреснал от това предупреждение, тъй като за известно време се бе заел в ръце и пазеше диета, но сега отново е на свободен хранителен режим.