Около 10 милиона лева са преминали в ръцете на бившата съпруга на Петьо Петров, известен като Еврото – Любена Петрова. Този случай допълнително е нагорещил конфликта между тях.

 

Скоро бившата половинка на някогашния следовател и адвокат насочи вниманието към себе си, разкривайки в интервю за организацията "Антикорупционен фонд", че Петьо Еврото е използвал своя ресторант "Осемте джуджета" като място за срещи на съдии и полицейски чиновници.

 

Любена Павлова бременна от враг на Пепи Еврото?

След тези шокиращи разкрития от Любена Павлова, стана ясно, че нейният бивш съпруг Петьо Еврото има добре организирана схема за влияние в съдебната система и чрез компромати решава или създава проблеми за различни хора. Прокуратурата издала заповед за издирването и задържането му. Въпреки това, операцията за неговото задържане не бе успешна, а по-късно се разбра, че Еврото тайно е напуснал България. По непотвърдена информация, той вече се намира в Дубай, заедно с петгодишното им дете, което е отведено без необходимото съгласие от другия родител, както изисква законът.

 

Самата Любена Павлова мотивира разкритията си срещу бившия следовател с проблемите, които Пепи Еврото й създава след развода им през 2021 г.

Смуглата дама загатна, че Петров е разпоредил публикуването на порноклипове с нейно участие в десетки порносайтове, за да съумее да вземе безпроблемно родителските права

върху 5-годишното им дете.

И че самият Пепи Еврото е снимал оргиите, в някои от които Любена е обладавана от трима мъже едновременно.

 

Порнографските изяви на Любена Павлова лъснаха още преди година и половина, когато в няколко регистрирани в САЩ специализирани сайтове бяха разпространени серия от групови секссцени с нейно участие. Тогава даже тръгна мълва, че в някои от порноклиповете Любена

е заедно с бившия ръководител на закритата вече Специализирана прокуратура Димитър Франтишек Попов. Слухът се оказа безпочвен, макар наистина единият от любещите Любена удивително да прилича на Франтишек.

 

„Със сигурност не е той, макар наистина да си приличат

много. Съпоставихме лицето му с това на порногероя в специална програма за разпознаване и се оказа, че не прокурорът обладава Любена“, разкрива източник от службите за сигурност

 

Слухът, че Франтишек е заснет в порното с жената на Пепи Еврото обаче още циркулира, тъй като в предаването на Лора Крумова по Нова тв, разследващият аферата „Осемте джуджета“ Николай Стайков бе попитан дали в секс видеата с Любена са участвали бивши прокурори.

„Имаше такъв слух, но той се оказа безпочвен“, призна Стайков.

 

Според няколко източници, сериозният разрив в отношенията между Пепи Еврото и Любена Павлова е настъпил през есента на 2021 г.

Тогава от тайна квартира в София, помещаваща се в близост до вече несъществуващия

Ресторант „Осемте джуджета“, изчезва огромна сума пари. Мълвата носи,              че трима маскирани нахлуват вечерта в жилището с ключ дубликат, спират с код активиралите се аларма и видеокамери за наблюдение и пълнят в сакове огромни пачки с пари от сейф, чийто код също знаят предварително. Разправят, че са откраднати 10 млн. лв. от тайната квартира на Пепи Еврото.

 

Първият и единствен заподозрян от бившия следовател е съпругата му Любена, с която той вече е в крайно обтегнати отношения. Тръгва мълвата, че обирът е реализиран от люлински апаши, гравитиращи около висаджийския бос Красимир Каменов – Къро.

 

Полицейски източник определя слуха за кражбата на 10 млн. лева от Пепи Еврото като „силно разкрасена в подземния свят история“. Според него Любена Павлова действително е обрала бившия си мъж, но по коренно различен начин – просто е запазила ценни имоти, които са били купувани и прехвърляни на нея през годините покрай рекетьорските схеми на Петьо Петров.

 

Твърди се, че сред заграбените имоти от Любена Павлова са няколко апетитни търговски обекта в Гърция, намиращи се на търговската улица „Елефтерио Венизело“ №1 в Солун. Че тези имоти, оценявани на над 10 млн. евро са били купени с парите на Пепи Еврото, обяви още преди 2 години босът на асансьорните заводи „Изамет“ Илия Златанов – най-известната жертва на срасналата се с прокуратурата банда „Осемте джуджета“.

 

Официални документи, които да уличават Любена Павлова като едноличен собственик на скъпи имоти в Гърция, липсват, но според запознати бившата жена на Пепи Еврото действително притежава такива, които обаче са закупени от фирми, контролирани непряко от нея. Запознати твърдят, че част от имотите в Гърция са прехвърлени на офшорка преди няколко месеца като следите водели към Антон Иванов – Парфюма. Името на Тони Парфюма бе споменато от Любена Павлова в интервюто й пред „Антикорупционния фонд“. Според думите на бившата жена на Пепи Еврото, Парфюма си имал проблеми с прокуратурата, тъй като някогашният следовател подозирал, че Любена поддържа интимна връзка с него.

 

Само преди два месеца Тони Иванов – Парфюма бе обвинен задочно от прокуратурата като брънка в заговор срещу бивши полицаи и прокурори, нарочени за „отстраняване“. Иванов обаче изпревари акцията по задържането си и се укри в Испания. Запознати твърдят, че Тони Парфюма действително е интимен с Любена Павлова и че тя е бременна в третия месец от него.

Източник: Уикенд, crimesbg.com