Запознати издават, че това лято изобщо не му върви

Чалга изпълнителят Константин го загази много здраво.

В полицията в Несебър е подадена жалба срещу певеца за сексуално насилие.

Има голяма вероятност хонорарите, които разюзданият по природа изпълнител спечели през този летен сезон да не му стигнат да се измъкне от разследващи и прокуратура.

Запознати издават, че това лято на Константин изобщо не му върви. Жалбата срещу него е подадена в четвъртък в Районното управление в Несебър от 17-годишна девойка. Тя го обвинява, че я е насилил в хотелска стая, която по традиция наема всяко лято до един от ресторантите на Слънчака.

От известно време никому неизвестната засега хубавелка се завъртяла около чалгаджията и се движела навсякъде с него. Прибрал се от участието си в Приморско към 5 ч. сутринта. Неговият шофьор паркирал лъскавия автомобил пред хотела, а от него слезли Константин и девойката, която доброволно влязла в стаята му.

Така и не става ясно обаче какво точно се е случило зад вратата на стаята и защо девойката е подала жалба.

Според източник от полицията главоболията за чалгаджията продължили и вчера, когато лъскавия полиците изловили Константин да шофира след употребата на алкохол и наркотици, взета му е и кръвна проба.

Чалгаджията вече е бил викан на разпит. Дали обаче ще се докаже, че е посегнал на непълнолетната девойка и по какъв начин точно, предстои да се разбере.

Факт е обаче, че жалбата е подадена и органите на реда вече работят по нея.

Източник: flagman.bg