Новините за фолк дивата Ивана не са никак добри. 

Както вече стана ясно, тя попадна за пореден път в мрежите на коронавируса. Именно поради тази причина се наложи легендарната изпълнителка да отмени всички изяви, които били планирани за близките няколко дни.

Самата Ивана посочи, че се чувства значително по-добре. Тя обаче е категорична, че моралът й не позволява да се появи на публични места, знаейки много добре, че този вирус е заразен. Именно поради тази причина тя предпочита да си остане у дома, вместо да рискува здравето на хора, които дори не познава.

Припомняме, че и през миналата година Ивана попадна под ударите на коварния коронавирус.

В същото време и друг неин колега е извън строя, но не заради коронавирус, а заради сериозен проблем с гласните струни. Може би вече се досетихте, че става въпрос за фолк певеца Константин. 

Както стана ясно в средата на месеца той притесни почитателите си със своето здравословно състояние. Оказва се даже, че може да се стигне и до операция или поне такова е мнението на специалистите за момента. Има сериозен риск да изгуби гласа си, което означава, че трябва да сложи край на кариерата си.
Източник: novini.bg

Лоши новини за Ивана