Синът на фолкаджийката отново се сблъскал с органите на реда в понеделник. При случайна проверка за алкохол и наркотици на пътя посред нощ в Студентски град, младежът се опитал да с е измъкне, но бил спрян и отказал теста с драг чек, който установява приемал ли е дрога.  И затова останал без свидетелство за правоуправление.

Единственият наследник на Софи Маринова управлявал автомобил „Мерцедес Брабус” , а вътре в колата била и майка му. Имайки предвид този късен час,  явно Лоренцо я е прибирал от участие.

Младежът отначало се опитал да се изплъзне на катаджиите и направил опит да избяга, само че неуспешен. Те го настигнали, информират от софийския КАТ.

Инцидента толкова разгневил чалгаджийката, че тя веднага взела да защитава Лоренцо от полицаите, като взела да им вика, да спори  и дори да им отправя клетви.

За тези, които са забравили, припомняме, че 20-годишният син на ромския славей скоро бе обявен за национално издирване, като  бе забъркан в трафик на бежанци. Това обаче бе отречено от самия младеж и втория мъж на Софи – Гринго.