Синът на чалга звездата Софи Маринова – Лоренцо, най-накрая изпълзя от скривалището си.

Той се яви в полицията заради гръмналия скандал за трафик на мигранти и проговори.

За никого не е тайна, че преди малко повече от седмица се появи информацията, че органите на реда издирват наследника на Софи Маринова заради твърдението на 21-годишния арестант Иван С., който бе арестуван заради прекарване на група мигранти край Русокастро.

Пред разследващите той пропял, че именно синът на Софка го е взел от строителен обект в София, качил го е на лъскавото си БМВ и го е откарал до Дебелт. Лъскавото возило на Лоренцо е било спряно на входа на селото от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка с проверяваните лица.

До този момент ромската перла и Лоренцо пазиха мълчание по отношение на твърденията, но очевидно наследникът й все пак е решил да излезе от скривалището си и да проговори, отбелязва Телеграф.

Той категорично отхвърли обвиненията, които бяха хвърлени срещу него. Направи това на стори в Инстарам. Той написа, че никой не го издирва и цялата тази информация е „пълна пунта“. В заключение посочва, че не може да повярва, че някои хора вярват на подобни лъжи.

Каква ще излезе истината обаче, предстои да разберем.
Източник: blitz.bg

Лоренцо на Софи Маринова изпълзя от скривалището и…