Съветва Генка Шикерова да бъде по-предпазлива

Лора Крумова изпадна в паника след повторния палеж на автомобила на колежката й Генка Шикерова.

Тя е една от най-добрите приятелки на потърпевшата и за разлика от нея е приела новината доста тежко. Водещата на предаването „Тази събота” и „Тази неделя”, която понастоящем е в майчинство е изпаднала в паника, след като научила какво се е случило на Генка Шикерова.

Лора Крумова била много изплашена от случилото се и тутакси дотичала до телевизията, за да изрази лично подкрепата си към Генка.

[caption id="attachment_404661" align="alignleft" width="300"]Лора Крумова скри сина си от страх Лора Крумова скри сина си от страх[/caption]

От екипа на медията разкриват, че Лора била много притеснена и настоявала Генка Шикерова да си тръгне от работа, за да предпази бебето, което носи в утробата. Тя била категорична, че е крайно време Генка Шикерова да спре да бъде толкоз всеотдайна на работното си място и да се погрижи за личния си живот. Лора Крумова споделила пред колеги, че много се страхува след като неизвестни лица за втори път палят автомобил, собственост на Генка Шикерова и дори разкрила, че след случилото се е скрила сина си Явор.

За разлика от нея Генка Шикерова продължава да се държи много мъжки. Тя отрони няколко сълзи в ефир не защото палят за втори път неин автомобил, а защото се трогна от съчувствието, което изразиха колегите й. Лора Крумова настоявала Генка да последва примера й и да изпрати дъщеричката си Александра при някой свой близък, докато ситуацията започне да се изяснява. Тя допълнила, че синът й Явор е на сигурно място, защото след повторното нападение над имущество на Генка Шикерова вече се страхува да вози детето си в автомобила.

Колегите им от медията са съгласни, че Лора Крумова има право, че не се знае какъв маниак преследва Генка Шикерова и докъде е готов да стигне, за да я накара да се откаже от работата си, пише pik.bg. За момента обаче тя е категорична, че ще продължи да работи както и досега. Тя не отсъства от работното си място дори и в деня след палежа, при все, че не бе спала почти цялата нощ.