Лора Караджова ще се оперира заради нелеп инцидент

Лора Караджова ляга под ножа заради нелеп инцидент. Блондинката ще се оперира тази есен. Лекарите ще извадят пирон от крака й.

Месеци след като стана майка, тя се контузи по време на зимната почивка със съпруга й. Красавицата сподели пред "България днес", че е е паднала, управлявайки сноуборд. Тя сподели, че начинът, по който се е контузила, е напълно нелеп.

Тя не успяла да спре на пистата и ударила крака си. Изпълнителката разказа, че е паднала поради непредпазливост, тъй като е карала в опасни зони.

Блондинката допълни, че не си спомня друго от инцидента и в момента дори не е изпитала болка от силния шок.

Според нея, силният адреналин не позволява в подобна ситуация да усетиш болка. Веднага след инцидента тя претърпя спешна операция. За съжаление неприятните моменти не свършват до тук. Тази есен на Лора Караджова й предстои втора операция, тъй като лекарите трябва да извадят пирона от крака й.

До тогава изпълнителката има забрана от лекарите да практикува екстремни спортове. В момента тя и половинката й Валентин са на почивка на морето.

[caption id="attachment_452491" align="alignright" width="300"]Лора Караджова През есента Лора Караджова ще претърпи втора операция[/caption]

За никого не е тайна, че красавицата е запалена не само по сноуборда, но и по сърфа. Заради пирона в крака тя не може да се наслади на любимия си спорт и единствено наблюдава любимия си, докато любимият й кара сърф.

Лора и Валентин се наслаждават сами на почивката си на морето. Тяхната малка дъщеричка е в столицата, където за нея се грижи баба й - майката на Лора, пише Хот арена, позовавайки се на "България днес".

Само няколко седмици след като роди, красавицата отново се върна на сцената. За отрицателно време тя успя да възвърне формата.