Така и не става ясно какъв е бил проблемът, отвел ги там

Съпругата на премиера в оставка Кирил Петков е била в болница, докато той е пирувал на Банско, разкриват очевидци.

Канадката била забелязана в едно от частните лечебни заведения в столицата, придружавана от една от дъщерите им. Кирил Петков обаче не бил с тях, тъй като по същото време бил на „изнесено заседание“ в луксозен хотел в Банско.

Линда в болница, а Кирил Петков пирува на Банско. Какво се случва?

Това, което направило впечатление бил фактът, че съпругата на Кирил Петков дори не била придружавана от охранители на НСО, които дежурят традиционно пред дома им. Очевидно целият антураж от охранители е бил мобилизиран за командировката на премиера в оставка.

Очевидци разкриват, че Линда пристигнала в болницата с личния си автомобил. Докато открие точния кабинет се лутала известно време из коридорите.

За разлика от мнозина от известните пациенти, тя по никакъв начин не се натрапвала и не проявявала претенции за ВИП персона. Вероятно причината за това е и фактът, че помолила медиците да не се споменава поводът, поради който е била в лечебното заведение.

Според предположенията, Линда е била в лечебното заведение заради здравословен проблем на дъщеря й. Очевидно обаче той не е бил сериозен, предвид факта, че не се е наложил престой. Междувременно запознати разкриха, че Линда е била в болницата с тази от дъщерите им, която страда от Диабет тип 1.

Източник: retro.bg