Така и не става ясно какъв е бил проблемът, отвел ги там

Съпругата на премиера в оставка Кирил Петков е била в болница, докато той е пирувал на Банско, разкриват очевидци.

Канадката била забелязана в едно от частните лечебни заведения в столицата, придружавана от една от дъщерите им. Кирил Петков обаче не бил с тях, тъй като по същото време бил на „изнесено заседание“ в луксозен хотел в Банско.

Това, което направило впечатление бил фактът, че съпругата на Кирил Петков дори не била придружавана от охранители на НСО, които дежурят традиционно пред дома им. Очевидно целият антураж от охранители е бил мобилизиран за командировката на премиера в оставка.

Очевидци разкриват, че Линда пристигнала в болницата с личния си автомобил. Докато открие точния кабинет се лутала известно време из коридорите.

За разлика от мнозина от известните пациенти, тя по никакъв начин не се натрапвала и не проявявала претенции за ВИП персона. Вероятно причината за това е и фактът, че помолила медиците да не се споменава поводът, поради който е била в лечебното заведение.

Според предположенията, Линда е била в лечебното заведение заради здравословен проблем на дъщеря й. Очевидно обаче той не е бил сериозен, предвид факта, че не се е наложил престой. Междувременно запознати разкриха, че Линда е била в болницата с тази от дъщерите им, която страда от Диабет тип 1.

Източник: retro.bg