Вижда бъдещето си след десетилетие отново в интернет

Инфлуенсърката Лиляна Ангелова сподели пред Бисер Кунчев, че е една от първите в България реалити личности и това е било естествено продължение на публичните й изяви.

„Само, че не контролирано от режисьори и продуценти, а от самата мен. Показвам се, такава, каквато съм, споделям интересите си и натрупаните знания. Признанието и любовта на последователите ме мотивират да продължавам", споделя тя и продължава:

"Хората често бъркат селебритите с инфлуенсърите. Основната задача на инфлуенсъра за мен е да мотивира и вдъхновява последователите си, да е близко до тях, да общува с тях, това е един взаимен процес, който се изгражда в годините. Говоря за доверието, което всъщност те прави инфлуенсър! В момента съм стигнала максимума, като инфлуенсър в България. Подготвям уникална интернет платформа, която смятам, че няма аналог в България."

Ако не си спомняте добре коя е Лиляна Ангелова ето малко лична информация за нея:

„Казвам се Лиляна Ангелова. Завършила съм "Aктьорско майсторство и режисура в съвременните театрални форми" в НБУ. Говоря малко английски, испански и гръцки. Работила съм като технически сътрудник, по време на студентските ми години. Работя ексклузивно с някои от най-големите и престижни брандове в сферата на красотата и лайфстайла и ежемесечно изпълнявам техни рекламни кампании.

Ексклузивно лице съм за България на най-престижната и световно известна козметична марка. Дори бях на посещение във фабриката им в Япония, с тази козметика работи единствения 7 звезден хотел в света Emirates Palace, в който съм била лично и там на посещение, заради въпросната козметична компания.

Често се снимам без грим и филтри и показвам на хората, че с правилната поддръжка могат да изглеждат много по-млади. Това се казва епигенетика, която всъщност се оказва 80%, а останалите 20% е генетиката. Ключово е това, какво ядем, дали спортуваме, какви добавки пием, какви кремове използваме, колко спим, дали пушим и пием...

Много хора се допитвам до мен с желанието да изглеждат по-млади и по-красиви, или поне да съхранят това, което имат. Споделям моите ежедневни рутини за здраве и красота. Завършила съм и холистична медицина и вярвам, че тялото ни е съвършено, просто трябва да му се помага с качествена храна, добавки и позитивни нагласи. Така се спасих от сигурна операция преди 10 години. Направих трендов рийлс, който буквално обиколи света. За месец ме последваха над 15 000 човека от целия свят.

Рийлсът е гледан 3 милиона пъти и е харесван почти от 50 хиляди човека. Това е огромно постижение. Видях какво означава "viral". Аз самата съм моята визитна картичка. Не съм прекалила с нищо по отношение на красотата и естетиката. За това много хора ме харесват и доверяват. Аз съм изключително полезен инфлуенсър, с усет към красотата и естетиката. Хората ми харесват и стила на обличане. Давам и много модни съвети“, посочва тя.

Ето какво разкрива по темата как е решила да стане инфлуенсър и да продължи да се разива в тази посока:

„Аз съм една от първите в България риалити личности и това беше естествено продължение на публичните ми изяви. Само, че не контролирано от режисьори и продуценти, а от самата мен. Показвам се, такава, каквато съм, споделям интересите си и натрупаните знания. Признанието и любовта на последователите ме мотивират да продължавам.

По отношение на това какви качества трябва да притежава един истински инфлуенсър и дали това може да е професия, Лиляна Ангелова разкрива:

„Хората често бъркат селебритите с инфлуенсърите. Основната задача на инфлуенсъра за мен е да мотивира и вдъхновява последователите си, да е близко до тях, да общува с тях, това е един взаимен процес, който се изгражда в годините. Говоря за доверието, което всъщност те прави инфлуенсър“, споделя тя.

Не скри и кои са българските и световните инфлуенсъри, правещи й най-добро впечатление и с какво:

„Харесвам няколко международни инфлуенсъра, като Леоне Хане, Киара Ферани, някои гримьори, наистина се инспирирам от тях...в България също има хора, които ме мотивират...

Трупането на последователи безспорно е голяма страст и показва одобрение на това, което правиш“.

Развивайки своя личен бранд, разкри и кои са следващите й цели и какви резултати очаква:

В момента съм стигнала максимума, като инфлуенсър в България. Подготвям уникална интернет платформа, която смятам, че няма аналог в България.

Ето какво мисли за това, когато неин потребител закупи продукт, рекламиран от нея и разкрива дали това се случва заради качествата му или заради нея самата:

„То това е магията на инфлуенсърството, да показваш неща, които ти харесват и караш и последователите ти да ги харесат и пожелаят.

На въпроса трябва ли инфлуенсърът да има и друга професия и дали е необходимо двете занимания да вървят паралелно, Лиляна Ангелова отбелязва:

„За моето ниво инфлуенсър, друга работа е абсолютно излишна, несъвместима и ненужна.

Каква е твоята рецепта за поддържане на популярност и имидж в дългосрочен план?

Постоянството!! Както при всяка една друга работа!! Постоянно трябва да си във вихъра!

На питането кой е най-интересният продукт, който би желала да рекламира, отговаря по следния начин:

„Би ми било интересно да показвам международни компании, тези, които ги рекламират международните инфлуенсъри“.

Не крие, че има и продукти, които не би се съгласила да рекламира. Ето кои са те:

„Тези, които биха навредили на човешкото здраве!“.

След десет години професионално се вижда в интернет, тъй като бъдещето е в него.

Не на последно място разкрива какво би казала на чуждестранни туристи, ако трябва да направи реклама на България като туристическа дестинация:

„Бих рекламирала с удоволствие българския селски еко туризъм. Имаме уникално красиви кътчета, които трябва да бъдат видени и посетени от повече хора

На финала сподели и как би спечелила множество последователи с едно изречение:

„Последвайте ме, защото моите сторита са като реалити! Споделям интересни и полезни неща от живота и ежедневието ми“, заключава тя.

Източник: dir.bg