Ковид покоси легендарната певица насред турнето й, примата свали 10 кила и няма сили да пее

Лили Иванова, която отложи турнето си за това лято все пак бе повалена от китайската зараза и то когато пандемията съвсем затихна. Ваксинираната певица се заразила най-неочаквано по време на своя изява, но към момента може да се каже, че е почти здрава.

Говори се, че организмът на Лили трудно се справил с коварния вирус, тъй като по време на боледуването  поп иконата за 2 седмици се стопила с десет килограма.

Лили Иванова съвсем се стопи след боледуване от Ковид (Примата губи кила и сили насред турнето си – Снимка)
Примата съвсем се стопи след Ковид, едва се държи на крака по време на репетиция

Първи фотоси на примата след карантинирането й се появиха преди няколко дена. На тях се вижда как тя репетира в една от залите на НБУ. Примата изглежда доста притеснително – с крака тънки като клечки и с виснала кожа в областта на скулите, врата и устните.

И без друго анорексичната певица сега е облечена с дрехи, които са с детска номерация.Освен, че отслабнала доста тя загубила предишната си енергия. На която й завиждаха всички. Трудно й било да изкара една цяла репетиция, бързо се уморявала и задъхвала. От екипа й били притеснени дали ще може да продължи да пее по два часа пред публиката на живо.

Дъгоочакваното й турне тече с пълна пара и ще приключи едва през декември.

Макар, че Вечната Амбър е стриктна със здравето си  се пазеше не успя да й се размине срещата с Ковид. Но все пай го изкарала сравнително леко, ако се има предвид напредналата й възраст. Само, че боледуването й се отразило солено на джоба. Заради карантината не изпълнила ангажимент да пее на парти и така трябвало да върне 60-те бона, взети за капаро.

Източник: Ретро