Лили Иванова подлуди всички с капризите си

Лили Иванова буквално подлуди организаторите на концерта в Русе. Примата беше поканена да пее за откриването на зала Армеец в крайдунавския град.

Изпълнителката на "Детелини" ще прибере най-малко 30 000 лева за двучасовата си изява. Хонорарът й за откриването на стадиона е 20 000 лева. Тя се е договорила с организаторите на събитието и за комисионна от продадените билети.

Осведомени разкриха пред "Всеки ден", че звездата ще прибере най-малко 10 000 лева от продадените билети за музикалното събитие.

Един билет струва между 20 и 40. Въпреки много места в залата, голяма част от русенци няма да имат възможността да зърнат на живо своята любимка. Билетите се продадоха веднага след като бяха пуснати.

Тъй като залата вече е препълнена част от желаещите няма да бъдат допуснати до концерта, защото за тях няма билети.

Този път Лили Иванова е на голяма печалба, тъй като не й се налага да наема зала, коментират запознати. Парите, които ще прибере от концерта, ще бъдат единствено за нея.

Два дни преди шоуто естрадната изпълнителка пристигна в града. Организаторите на събитието треперят над нея. Те са се постарали нищо да не й липсва. Звездата настоявала да има на разположение собствен готвач.

Организаторите са наели един от най-добрите готвачи, който е в готовност по всяко време да й приготви някое от любимите ястия. Това е било едно от условията й преди да приеме поканата за откриването на спортната зала.

[caption id="attachment_452241" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова подлуди всички с капризите си Лили Иванова буквално подлуди организаторите на концерта[/caption]

Лили Иванова предварително е дала меню с изисканите ястия, които консумира. Публична тайна е, че тя набляга предимно на свежи плодове, зеленчуци, риба и минерална вода в големи количества.

Естрадната изпълнителка се храни единствено с био продукти. През зимата тя си поръчва плодове и зеленчуци от Холандия.

Организаторите на концерта я настаниха в най-луксозния хотел в Русе, научи "Всеки ден".