След 18-годишен съвместен живот, Лео Бианки се осмели на сериозна крачка – поиска ръката на половинката си Лучия. Известният готвач падна на колене пред любимата си и с букет в ръце предложи брак. Двамата са заедно от 18 години, а също така и имат близнаци на 9 годишна възраст.

Любопитната ситуация се е случила на сцената в театъра в град Анкона, Италия. Лео признава, че се е решил на втората най-важна стъпка в неговия живот. Също така събитието естествено е било изпълнено с радост и вълнение.

Остава влюбената двойна да определи датата, на която ще се врече във вечна вярност.

Мрежата бе изпълнена с позитивни коментари и пожелания влюбените да запазят чувствата си през целия живот. Разбира се не липсваха и такива, които побързаха да ги упрекната, че твърде дълго са чакали за тази стъпка.

Лео Бианки е италианец, роден в Анкона през 1974-та година и отдавна живее и работи в България. Той освен известен готвач е и певец и водещ на телевизионни предавания. В пеенето си партнира с някои от най-известните имена в българската музика, като Део, Мария Илиева, Рафи, Играта и други. Собственик е на две заведения в столицата.

Източник: blitz.bg

Лео Бианки падна на колене, вижте пред кого (СНИМКА)

Лео Бианки падна на колене, вижте пред кого (СНИМКА) - Снимка 2